BELÉPÉS

Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

EU támogatás

A GTO-HOLZ Termelő és Kereskedelmi Kft. az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül támogatást nyert telephely fejlesztésére

A Projekt neve: NYDOP-1.3.1/D-11-2011-0137 Gyártócsarnok felújítása, aszfaltburkolat kialakítása valamint vékonyfa fafeldolgozó körfűrészes gépsor beszerzése a GTO-HOLZ Kft. részére

Projekt leírás: GTO-HOLZ Termelő és Kereskedelmi Kft. GTO-HOLZ Termelő és Kereskedelmi Kft. a NYDOP-1.3.1/D-11. program keretében támogatást nyert gyártócsarnok felújítására, aszfaltburkolat kialakítására, valamint a fafeldolgozó üzem fejlesztésére egy körfűrészes gépsor beszerzésére.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett neve és elérhetősége:

GTO-HOLZ Termelő és Kereskedelmi Kft.
Cím: 9143 Enese, Petőfi Sándor u. 1.
Tel: 06/96-217-049, Fax: 06/96-217-049
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
Cím: 9400 Sopron, Csatkai u. 6.
Irányító hatóság:

Regionális Fejlesztési Programok Iránytó Hatósága

SAJTÓKÖZLEMÉNY

KOMPLEX VÁLLALATI TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉS UNIÓS FORRÁSBÓL

A budapesti székhelyű GTO-HOLZ Termelő és Kereskedelmi Kft. a Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázata keretében faipari gépeket szerzett be, vállalati HR fejlesztést hajtott végre, valamint lean tanácsadást vett igénybe enesei fióktelepén. A komplex fejlesztési projekt összköltségvetése 199,03 millió forint volt, amelyet az Európai Unió 40%-ban, 79,61 millió forinttal támogatott.

A 2002-ben családi vállalkozásként induló GTO HOLZ Kft. mára Magyarország legnagyobb fűrészárut előállító üzemévé nőtte ki magát. E pozíció megtartása érdekében, illetve a magasabb szintű beszállítói pozíciók megszerzése érdekében a kiváló minőség fenntartása mellett a maximális mennyiségű termék előállítására törekednek, aminek elengedhetetlen feltétele a vállalati technológia folyamatos fejlesztése. A fennállása óta raklapgyártással foglalkozó GTO-HOLZ Kft. a most záruló projekt keretében három területen hajtott végre fejlesztést. Az eszközbeszerzés keretében olyan faipari gépeket szereztek be, amelyek lehetővé teszik a termelési kapacitás növelését a minőség fenntartása mellett, valamint a termékskála szélesítésére is alkalmat adnak. Mivel a GTO-HOLZ Kft. kizárólagos beszállítói pozíciók megszerzésére törekszik különböző nagyvállalatoknál, ezért a megfelelő földrajzi elhelyezkedés mellett elsőrendű fontosságú a stabil minőségű és nagy mennyiségű termék rendelkezésre állása. Az eszközbeszerzéshez kapcsolódóan korszerű szoftvereket is vásárolni tudtak, amelyek hozzájárulnak a vállalati működés hatékonyságának fejlesztéséhez. A HR-fejlesztést egy komplex szervezetfejlesztési projekt keretében valósították meg, melynek során a legkorszerűbb módszertani eszközök segítségével térképezték fel a vállalkozás folyamatait. A szervezetdiagnosztikai és egyéb felméréseket követően komplex tréningsorozatot valósítottak meg. A kommunikációs-, konfliktuskezelési- és ügyfélkapcsolati tréningek a gyártástól kezdve az ügyfélkezelésig számtalan területen tudják majd javítani a vállalkozás teljesítményét. Mivel mára a vállalati folyamathatékonyság és a veszteségcsökkentés a fenntartható versenyképesség kulcstényezőivé váltak, a fejlesztés harmadik fázisában lean tanácsadást vettek igénybe. A tanácsadás során azonosíthatóvá és kiküszöbölhetővé váltak a veszteségek, valamint a termelés és szolgáltatás folyamata is optimalizálhatóvá vált a vevői igények alapján. A megvalósult sikeres fejlesztési projekttől a GTO-HOLZ Kft. menedzsmentje a cég piaci pozíciójának további erősödését, valamint újabb beszállítói pozíciók megszerzésének lehetőségét várja a hazai fűrészáru piacon.

További információ kérhető:
Kemény Tamara, projektmenedzser
Tel.: +36/96-217-049
E-mail: kemeny.tamara@elerhet.hu